Thursday, 27 May 2021

Fietsroutes

Written by
Rate this item
(0 votes)

Op de fiets Putten ontdekken? Putten is een hele goede plek om je fietstocht over de Veluwe te beginnen. Al fietsend kom je door een uitgestrekt poldergebied of juist het afwisselende bos. Je komt langs gezellige dorpjes en ontdekt bijzondere en unieke plekjes.

Zand en Heideroute (31,5 km)

Een mooie route die langs kasteel Staverden komt, de kleinste stad van Nederland! Ook fiets je over het Beekhuizerzand, door het centrum van Ermelo en over de Groevenbeekse Heide. Een erg afwisselde route qua natuurgebieden! 

Speulderbos en Heideroute (36,5 km)

Deze route gaat langs de schaapskooi op de Ermelose Heide, door 'het bos van de dansende bomen', door buurtschap Drie en via Krachtighuizen weer terug naar het centrum van Putten. De route komt o.a. langs brasserie Schovenhorst, IJssalon het Melkmeisje en Terra Nova Burgers & More. 

Verrassende Veelzijdige Veluwe (37 km)

Deze  route komt langs de randmeren Nulde en Horst, door buurtschap Telgt, het centrum van Ermelo, over de Ermelose Heide en door de bossen. Onderweg kun je op verschillende locaties genieten van wat lekkers bij een leuk restaurant.

Read 4717 times Last modified on Thursday, 27 May 2021

Latest from Super User

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Over CC 1752

Één van de mooiste gebieden in Nederland is de Veluwe. Graag laten we u kennis maken, tijdens alles seizoenen, van de rijkdom die de Veluwe geeft!

In onze champaigncave verhuren we luxe dag arrangementen vanaf Veluwepark Reewold. Hier kunt u de hele dag genieten van een heerlijke fietstocht per mountainbike door de natuur. Met naar wens een ontbijt, lunch en of barbecue.

 

Nieuwsbrief

Sign up to receive email for the latest information.

Search